Storing elektriciteit in Roosendaal

Een storing in uw elektra is erg vervelend en merkt u snel. Uw lichten vallen bijvoorbeeld uit, bedrading kan oververhit raken en de stoppen in uw stoppenkast kunnen doorslaan. Schakelt u bij storingen in uw elektrotechnische installaties de snelle dienst van Nastronic in. Wij zijn uw professionele en vakkundige elektriciteitsbedrijf in Roosendaal en omgeving.

U kunt ons  bereiken via 085 - 106 19 60. Wij zijn zo snel mogelijk ter plekke om uw probleem te verhelpen. Zo is uw storing weer snel opgelost. Gaat u niet zelf klussen bij een probleem met uw elektra, want met stroom moet u altijd voorzichtig zijn. Schakel daarom altijd een vakman in.

Snel bereikbaar voor het verhelpen van uw storing

Onze storingsdienst is er voor allerhande storingen in uw elektra in Roosendaal en omstreken. Is uw stroom uitgevallen? Heeft u last van kortsluiting? Of is uw aardlekschakelaar uitgevallen? Met elke storing weten wij raad. U kunt ons telefonisch snel bereiken. Hiermee proberen wij u zo goed mogelijk bij te staan in het geval van elektriciteitsproblemen. Een storing komt altijd ongelegen en is erg vervelend. Wij zorgen ervoor dat uw probleem zo snel mogelijk wordt verholpen, ook ’s nachts of op zon- en feestdagen.